lördag 24 maj 2008

Kaos i lyan kaos i hjärnan


Det är mycket nu... Måste hinna allt. Aldrig en oplanerad timme. Två nätter och en fest i Linköping och sen vidare till Stockholm. Burn out! Mamma är hemma igen och tror på livet. Mysigt att sällskapa med mapa men nu är hetsen igång igen.

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Nu har jag hittat hit. Vad roligt att kunna läsa lite vad du gör, vi ses ju så sällan nu för tiden. Du verkar ju leva gott iaf ;)
Skönt att höra att det är bättre med din mamma! Blev det en mekanisk klaff? Min bror opererade in en sådan 2005. Som du sa, tur att medicinen har gjort sådana framsteg! Hoppas du har det riktigt bra trots at du har ett fullspäckat schema. Själv skrev jag igår (lördag, 14-18) min första tenta av 4 detta tenta-p. Saknar du inte studielivet? ;)
Kramar

Anders Holmberg sa...

Det är konstigt att man kan älska plugget fullt ut när man är inne i det och ändå inte ha det mista behov av att komma tillbaka när man är klar.

Jag hängde där i fem år och den längsta pluggresan jag gjorde var till Åtvidaberg. Jag fick se många böcker men det är genom att titta ut över världen från hästryggen man blir Allkemist. (man bör nog ha läst boken för att förstå mig. =)

Mammas mekaniska klaff funkar finfint nu. Skönt att höra att det är många riktiga människor (och inte bara statistik) som har gjort samma grej.
Kram!