fredag 16 september 2011

Klar med mitt andra konsultuppdrag

Idag stämplade jag ut för sista gången (den här gången) på EasyPark där jag konsultat ett par månader. Lite sentimentalt faktiskt.

Framöver väntar tokigt spännande uppdrag och en tokigt härlig backpacking-resa! Level up!

Ja just ja grannar, det var jag som väckte er 23.00 genom att klampa in i svärföräldrarnas villa utan att först stänga av larmet. Förlåt!

4 kommentarer:

Per sa...

Nu får du berätta mer, vad händer? Det är väl långt kvar till jul då ditt konsultuppdrag skulle ta slut...

Anders Holmberg sa...

Jag berättar mer så fort internet är moget att ta emot det. Men jag kan säga att det ser ut som att jag kommer att jobba med exakt de saker jag vill jobba med!

Per sa...

Så det blir ingen långresa i vinter?

"mogen att ta emot det" Låter som att du fått munkavel av netlight... tråkigt, du som var så nöjd med att netlight använde sig av sociala medier och förespråkade att anställda gjorde det också.

När jag frågade min syster vad hon jobbade med på ett konsultbolag i Sthlm (för några år sedan) så ville/vågade hon inte berätta (du får inte prata högt...). Så förklara vad som är hemligare än "försvarshemligt" (= ex. Saab) och hur konsultbolagen tystar ner er. Går hela konsult-Sthlm runt med munkavel för att arbetsgivarna tror att någon annan tar deras jobb om de berättar vad de jobbar med?

Anders Holmberg sa...

Jorå långresan blir verkligen av. 2 mån till Sydamerika är nu kirrat och klart! :) Se senaste blogginlägget. Loving it!

Jag håller med om att det ska vara fjantigt tyst om vart konsulter håller hus nånstans. Men det är för att kunderna inte vill avslöja att de har nybyggen och nylanseringar på gång. Det är lite som att en klubb i stan anlitar en bunt hantverkare för att göra en flashig omrenovering. Håller de tyst kan klubben få ett försprång innan konkurenterna fattar att det blir en ny nr1 i stan.

Hur eller hur så twittrade jag ut mitt senaste uppdrag så fort det var bestämt att jag skulle vara på EasyPark.

Att jag håller tyst just nu beror på en sweet deal som gynnar mig och som gör att jag får jobba ännu mer med det jag brinner för.