söndag 14 september 2008

Knappt har man en stund att vila...

Utan att Håkan har nya hyss för sig. Vi började dagen med att åka till Denali Visitors Center för att fota bro och inse att det är mer drag några mile bort.

Där väntade nämligen fyrhjulingsbiljettkillen som fixade ut oss i tundran med hjälm och fyrhjulsdrift. På bilden posar förresten mitt än så länge opresenterade resesällskap Håkan. Ja jo ni vet han som körde fast i leran så att alla andra fick vänta medans arrangören lyfte bort ekipaget.




Idag tog vi oss igenom Wittiertunneln för att åka på glaciärkryssning i fyra timmar. Det var kallt, regnigt och blått. Tydligen går det åt typ 30 kubikmeter snö för att göra nån kubikCENTImeter glaciär. Sjukt slöseri med snö med tanke på att glaciärernas roligaste skill är att glida ner till sjön och smälta bort.

Avslutar bildserien med en prickig säl som låg och glodde på oss som om det var vi som var dumma som åkte båt istället för att bada i isvatten.

Imorgon är det söndag och då ska det jobbas på presentationen. Såg en kille på hotellet som var med på förra konferensen i Portugal så tydligen är det lite samma folk här. Ska bli kul att få presentera mina grejer för dem. Dags för matadoren att entra scenen och kicka skiten ur gubbarna!

4 kommentarer:

Per sa...

Låter som att du är på lyxsemester...

10 veckor semester... säger bara det, Saab kan var en riktigt bra arbetsgivare.

Unknown sa...

Nu får du allt komma hem snart. Inte bra för dig att va borta i sån lyx så länge. Hem med dig till vardagen med oss vanliga dödliga. :D

Anders Holmberg sa...

Harliga kommentarer att lasa! Ska lyxa nagra dagar till sen kommer jag hem till er :)

Livvy sa...

Ja, risken att dö av tristess av överhängande när du kommer hem... Här är det höst och tråkigt och kallt. Sensommaren blev aldrig av. Suck.