tisdag 24 november 2009

Vo Vo Vo, Va Va Va

Idag var jag hos talpedagog och lärde mig att låta ljud med magen. Ha, Ho, He. Vo-voo, Vii-vim. Vi provade att säga "hej" också men det var jag tydligen inte riktigt redo för ännu, jag skulle träna nån vecka på ljud först. Sjuk känsla att vara 30 år och stå och låta ljud och få höra att man inte är mogen att säga ord. Men om ett år kommer jag vara en ljuvlig talare!

söndag 15 november 2009

Vinterljus i stan


Årets ljusutställning invigdes idag och jag och Sophia tar guidad tur. Vi är yngst!

lördag 14 november 2009

Fjuniga 20-nothing klarar sig inte på egen hand.

”Don’t expect a newly graduate 20-nothing to produce quality software.” Att skriva kvalitativ mjukvara för flygplan är inget man lär sig på något år. Det tar decennier enligt Randall Fulton på SoftwAir Assurance Inc, som har granskat mjukvaruutvecklingen i princip samtliga flygplansföretag i världen. Seminariet var minst sagt insiktsfullt!

fredag 13 november 2009

Jobbar man med bindor..


har man i alla fall nöjet att hitta på roliga namn.

onsdag 11 november 2009

"Mitt" flygplan i Ny Teknik


De missade att skriva att jag just nu programmerar ett rymningsskydd så det inte kan flyga ur testområdet. Så nu är artikeln komplett.

tisdag 3 november 2009

Teknisk lycka är sann lycka!

Jag var i stan och köpte en ny dator idag och har lekt med den hela dagen. Har lyckats få den att hänga sig två gånger redan vilket jag är rätt stolt över :)

Jag la upp en film där jag visar hur lättstartad den är.
Klicka här för att komma till youtube!