onsdag 29 juli 2009

Scuba startar resan!


Efter 2*50 minuter under ytan känns det att man är borta från hemmet. Det var hundra minuter utan en tanke på karriärsval, bröllopspresent, lägenhetsköp, pensionsspar eller kompisar jag inte pratat med på länge. Om det var verklighetflykt eller verklighetsfångst? Det senare så klart!

måndag 27 juli 2009

söndag 26 juli 2009

Svenssonliv på Mallis


Nu är det 14 år sen jag var har senast. Har hunnit se stränder över hela världen sen dess så jag kan säga att den här håller fortfarande världsklass. Och det tar bara 9h hit dörr till dörr, jämfört med nära 30h för Thai och Hawaii. 28 grader i pool och hav räcker :)

fredag 24 juli 2009

Semesterdag #5: Fem grabbar i skärgården


Inget allvar idag. Bara sol, bad och båt.

torsdag 23 juli 2009

Semesterdag #4


Hopp och lek men ändå lite allvar: I år har jag två kompisar som inte kan träffa mig pga svartsjuka pojkvänner. Det ligger så långt ifrån mitt tänkande att jag måste tänka på det. Själv har jag infört nolltolerans mot svartsjuka i mitt liv. Jag tror inte på att begränsa den ena för att den andre har dålig självkänsla. Det kan funka som undantag men inte som regel. Jag kan själv bli lite sotis men då får vi prata bort det istället för att förbjuda bort det.

måndag 20 juli 2009

Semester!

...i Ronneby rockar

söndag 19 juli 2009

Första svensexan avklarad!


Med crosscart, paintball, grillning, bastu och bad. Det här var roligt!

fredag 17 juli 2009

Verklighetsflykt på hemnet

Jag är så sugen på att flytta till Stockholm att jag inte kan tänka på så mycket annat. Funderar på vilka jobb jag ska söka, vart jag vill bo och vart jag kan bo. Det där med kontantbetalning på 10% är bara hitte på va? 4% har jag och det får banken minsann nöja sig med... snälla?

I veckan flaggade jag lite försiktigt till projektledaren att jag kanske inte är kvar hela hösten för att jag vill flytta uppåt och hon log och sa: "Det har jag känt av länge, jag trodde inte att du skulle stanna så här länge. Du har gjort det rycket i projektet som behövdes och nu behöver du en ny utmaning." Hon är bra min projektledare, hon känner mig bättre än jag själv gör! :)

Så alla ni som läser (typ mamma och Helen), om ni springer på ett knepigt IT-systemdesignarbete som kan behöva mig för att fixa biffen, slå en signal!

fredag 10 juli 2009

Trubadurfrukost hos grannarna


"Oh lord would you give me.." nä ge mig ingenting, detta är allt jag frågar efter :) Bäst igår var Ludacris' dj. Näst bäst var INTE vädret! Vattensäng inatt.

onsdag 8 juli 2009

Love at hultsfred


:)

Lyxtält


Dubbelsäng, duntäcke och två entréer. Att tälta är vad man gör det till.

tisdag 7 juli 2009

Piggen, nu kommer du hit!



Kan det bli bättre?

Underbart! Det blir sol i eftermiddag, då kan man inte klaga. :)

söndag 5 juli 2009

Hultsfredspepp!


Oskar visar på restaurangen hur katt och råtta ska gå till i campet. Spellistan utskriven och outfiten börjar spikas. Imorgon åker föråkarna. På tisdag åker jag. Tjoboppbappaloba JAG ÄR TAGGAD.